תזונה לפני כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/05/2001 | 21:37 | מאת: דנית

שאלתי היא מה כדאי לאכול לפני שאני עושה אופני כושר וכמה שעות לפני.... (אני עושה כ 25 דקות 4 פעמים בשבוע ) והאם האוכל הספציפי גורם לשינוי בשריפת שומן וכדומה ....או שלא משנה מה אוכלים לפני... , כאשר אני עושה כושר ובמשך היום אני אוכלת רק ירקות ומעדן ואז אני עושה כושר , האם יש משהו ספיציפי שכדאי לאכול לפני אימון שכן אני מתעייפת מאוד מהר וממש אין לי אנרגיה להמשיך עם הפעילות .

02/05/2001 | 21:09 | מאת: אדי מלמד

דנית שלום, פחמימות - לפני אימון 30 דקות לערך - פירות. לפני אימון 2-3 שעות אורז תפו"א ספגטי וכו', בברכת הספורט

03/05/2001 | 22:29 | מאת: דנית

שלום! לאחר אימון גופני הכולל כ-45 פעילות אירובית ועוד כשעה של עבודת משקולות- מה מומלץ לאכול? במידה והאימון מסתיים בשעות הערב המאוחרות- האם מומלץ לאכול א.ערב (כיוון שלא נאכלה לפני -כן), או לאכול חטיף קל על-מנת לא לישון עם קיבה מלאה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה