הורדת משקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/04/2001 | 13:43 | מאת: יוגב

שלום אני בן 30, משקלי הוא 83 וגובהי 1.85 שאלתי היא מה צריך להיות הדופק שלי בזמן הליכה/ריצה על מנת שאוכל לשרוף שומן באופן אפקטיבי. כמו כן ברצוני לדעת מהו פרק הזמן שאני צריך להתאמן בכל פעם וכמה פעמים בשבוע אשמח אם תוכל גם להפנות אותי לאתר שבו קיימות טבלאות לשריפת שומן על פי משקל, גיל וגובה תודה, יוגב

01/05/2001 | 20:08 | מאת: אדי מלמד

יוגב שלום, דופק העבודה שלך לשריפת שומן יהיה בין 125-135 פעימות לדקה. טבלאות שריפת שומן, לפי בקשתך מדובר בטבלת אנרגיה של זמן ומרחק לשם קביעת כמות שריפת אנרגיה ושומן לפי זמן, יש לך זאת בכל מכשיר אירובי מצוי ו/או בשעוני דופק - פולאר למשל וכד', ישנם נוסחאות לנושא ואם תרצה אומר לך אותם . בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה