סקרנות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/04/2001 | 22:02 | מאת: דן

שלום מזה שנתיים אני מתאמן בביתי עושה תרגילים עם סט משקולות עובד על הבטן וכו, ויש לי כבר שרירים בזרועות קוביות בבטן ורגליים חטובות אבל מסקרן אותי מה יקרה אם אני אפסיק לעשות אימוני התנגדות כלל האם שריריי התנוונו ויאבדו מסת שריר ?או שיישארו כך תמיד עד שאאבד מסת שריר מזקנה או מהורדת החלבון מן הדיאטה?,בנוסף לכך קראתי בפורום שאמרת שצריך להתאמן 2-3 בשבוע על הבטן עם שתיי שרירי בטן באימון ביום מסוים אבל אני פיתחתי קוביות נאות על ידי 3-4 סטים של 25-30 חזרות על כל שרירי הבטן ביום מסוים כמו קראנץ רגיל לעליונות והאמצעיות קראנץ הפוך לתחתונות ותרגיל עם משקולת או הרמת מרפקי הצידה לצדדיות לכל צד, משהו כמו 300-400 חזרות בסהכ על כולם ביחד ביום,4-2 פעמים בשבוע האם למרות שקיבלתי תוצאות האם זה יותר מידי לאמן את כל שריריי הבטן ביום אחד או שמה אין סכנת פציעות? למרות שעד היום עוד לא נפצעתי או מתחתי את השרירים הללו

25/04/2001 | 16:44 | מאת: אדי מלמד

ראשית, אם תפסיק להתאמן יש עלייך להבין ששכבת שומן תכסה את החיטובים הקיימים כיום , כוח ירד, מחזוריות שריר, והתיאבון יגבר, על כן יש עלייך לשמור על תזונה בהתאם, שנית , לא תיפצע ואין חשש שיקרה משהו שעדיים לא קרה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה