צילצולים באוזניים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/04/2001 | 07:41 | מאת: לילה

שלום רב. מזה שבועיים שאני עוסקת בהתעמלות במכון כושר. ומאז יש לי צילצולים באזניים, שתוקפים אותי בעיקר שאני נשכבת לישון. כבר עשיתי בדיקת שמיעה ובדיקת BERA, שהיו תקינות. האם יכול להיות קשר בין הצילצולים ולכושר? (זו פעם ראשונה בחיי שאני עוסקת בכושר, יתכן שבגלל שיש לי כושר נמוך, וההתעמלות גורמת לי לסחרחורות, שיש קשר?) תודה. לילה

13/04/2001 | 20:39 | מאת: אדי מלמד

לילה , צפצופים באוזניים קורים בדרך כלל עקב לחץ אטמוספירי אשר במקרה שלך קשור בכושר, כאשר אינה מועברת כמות מספיקה של חמצן אזי זו אחת הסיבות שאנו שומעים צפצופים. הסיבה השנייה היא סוכר גבוה בדם, שומנים בדם, ולחץ דם נמוך - עד אנמיה. לעניות דעתי את חייבת לעסוק בכושר אולם באופן מבוקר, ואני סמוך ובטוח שהכל יהיה בסדר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה