כיצד זה ייתכן?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/04/2001 | 11:48 | מאת: מיכל

שלום אני בת 16 גובהי 155 מישקלי 53 אני עושה המון ספורט 600 כפיפות בטן ו20 דקות ריצה ביום ופעמיים בשבוע הולכת למכון כושר אז רציתי לשאול כיצד זה שאפילו שהשרירים של הבטן שלי חזקים מאוד אבל לא רואים אותם אם אני לא מכניסה את הבטן שלי....ובפורום של דיאטניות היא אמרה שאין לי צורך בדיאטה שהמשקל שלי בסדר.......אז איך זה שהבטן שלי עדיין לא שטוחה אני כבר 3 שנים עוסקת המון בספורט..? תודה מיכל

07/04/2001 | 09:55 | מאת: אדי מלמד

מיכל נכון הוא שמשקלך נמצא בגבולות המתאימים לך , אולם יש עלייך לבצע את הדברים הבאים: 1. להימנע ממלח ומכל מאכל המכיל עמילן - קמח. 2. יש להפריד בין פחמימות לחלבונים בארוחה (אינני ממליץ זאת לכל אדם). 3. לשנות את זויות ותרגילי הבטן ולבצע לא יותר מ - 4 סטים של 25-40 חזרות בכל סט. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה