קוביות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/03/2001 | 16:37 | מאת: god

שלום תמיד חלמתי שיהיו לי קוביות בבטן ולמרות הכל אין לי מושג איך בונים אותם האם תוכל לתת לי תרילים לבניית הבטן והחזה בתודה מראש GOD

27/03/2001 | 20:05 | מאת: הדוור הבא

הבטן: כפיפות בטן על מזרון: תרגיל לא קשה ושדי בקלות תצליח לבנות ממנו "קוביות" בבטן. אם אתה עובד במכון כושר, ישנם מספר מכשירים לשרירי הבטן ("ABDOMINAL"), אבל כפיפות בטן זה מספיק. החזה: שכיבות שמיכה, שחיית חזה. במכון: ה"פרפר", דחיקת חזה. בהצלחה!

28/03/2001 | 08:14 | מאת: GOD

כן זה יתן לי קוביות בבטן העליונה ולה בתחתונה איך אוכל לשפר את הבטן התחתונה

28/03/2001 | 12:19 | מאת: אדי מלמד

בעיקרון , קוביות בבטן הינם תוצאה של אחוז שומן נמוך בגופנו, כל עבודת בטן כשהיא קמורה ושקועה בזויות עבודה שונות - בטן עליונה, כל תרגיל הצידה בשמרפקייך מכוונים את זוית התנועה-אלכסונים, כל תרגיל בו הרגליים מתחילים מ - 90 מעלות לכיוון החזה וחזור ל - 90 מעלות - בטן תחתונה. 20-30 חזרות בסט, 3 פעמים בשבוע. חזה,- לחיצה בשכיבה, 5 סטים לפחות בעבודת פירמידה 15,12,10,8,6 (הורדה בחזרות ועלייה במשקל בכל סט) כנ"ל חזה עליון 4 סטים 12,10.8,6, בברכת הספורט

31/03/2001 | 12:42 | מאת: DANI

אדי שלום זאת נקודה מענינת לדעתך תנאי מוקדם ל"קוביות" בבטן זה אחוז שומן נמוך? כלומר ללא תנאי זה המאמצים הם לשווא

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה