אימון בחדר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/03/2001 | 18:58 | מאת: רונית

היי. הייתי רוצה לברר פעם אחת. באימון חדש כושר האם צריך להגיע למאמץ גופני עד הזעה?? או מספיק לעבור על כל מכשיר פעמיים- 10 פעמים בכל סיבוב? אני מתאמנת פעמיים בשבוע אבל לא מגיע למאמץ עם הזעה. אני עוברת על כל המכשירים בסבב של 10- + הליכון ואופניים. האם אני לא מתאמצת מספיק? והאם אני צריכה להגדיל את המשקולות או להוסיף עוד פעמים ללכל מכשיר. תודה מראש. רונית

22/03/2001 | 19:30 | מאת: רונית

האם מספיק חדר כושר רק פעם בשבוע? או שממש לא אפקטיבי?

24/03/2001 | 11:44 | מאת: DANI

רונית שלום מספר פעמים אפקטיבי הנו 3 פעים בשבוע ההזעה הנה אינדיקצייה למאמץ לכן אם אינך מגיעה למצב של הזעעה יתכן שרמת ההעמסה נמוכה מדי

28/03/2001 | 12:30 | מאת: אדי מלמד

רונית שלום , אימון של פעם אחת בשבוע אינו נותן תוצאות כלל וכלל. אימון סבב מכשירים 2 סטים בכל פעם 10 חזרות , משמר את כוחך . אני אבקש שתצייני או תאפייני בפניי את מטרותייך ואוכל לתת לך תשובה שלמה. בברכת הספורט

28/03/2001 | 16:51 | מאת: רונית

ראשית, תודה על ההתיחסות לשאלתי. אני מתאמנת פעמיים בשבוע בסבב של 01 פעמים בכל מכשיר וחוזר חלילה שוב סבב של 10. המטרה שלי לשמור על כושר .. וכמובן, לחזק שרירים ולרזות. אני חוששת שאם אתאמץ מאד ואזיע לא אסבול את חדר הכושר ולא אבוא יותר לכן אני משתדלת לבצע הליכון, אופניים (20 דקות). וסבב של מכשירים. האם זה כן אפקטיבי. תודה מראשאדי מלמד כתב/ה: > > רונית שלום , > אימון של פעם אחת בשבוע אינו נותן תוצאות כלל וכלל. > אימון סבב מכשירים 2 סטים בכל פעם 10 חזרות , משמר את כוחך . > > אני אבקש שתצייני או תאפייני בפניי את מטרותייך ואוכל לתת לך > תשובה שלמה. > > > בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה