דיאטה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/07/2002 | 22:01 | מאת: מאיה

אני מנשא כול הזמן לעשות דיאטה אבל אני תמיד ממשיכה לאכול אני יודעת שהם אתה אומר אני עושה דיאטה אז זה דיאטה אני תמיד אומרת מחר זה היום שבוא אני עושה דיאטה ונחנסת לכושר אני מורידה מאתונים רשימות של אוכל שצריך לאחות מה לעשות???

02/07/2002 | 06:41 | מאת: ירון פישר

1. להתעדכן לגבי דיאטה מודרנית (שהיא אינה תוכנית הרעבה עצמית) 2. לעשות שינוי הדרגתי באורח החיים שלך. לאט לאט. 3. לא לאמץ דיאטה מעיתונים, ובמיוחד לא "לאשה". 4. אם זה לא ברור, אז סעיף 2 בתשובתי כולל גם "פעילות גופנית"

02/07/2002 | 11:25 | מאת: לילך

מאיפה אפשר לקבל תפריט מאוזן,ודיאטה טובה? שגם חיילת שיושבת כל היום יכולה לעמוד בה? ושאלה נוספת...האם יש לי אפשרות להוריד ממשקלי תוך שבוע וחצי 2 ק"ג? משקלי הוא 58 ק"ג וגובהי הוא 163

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה