שחייה - חזה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/06/2002 | 06:45 | מאת: אילנית

שלום רב, התחלתי לשחות מדי יום(עברו כבר שבועים), אני שוחה בעיקר חזה, אמרו שסוג שחייה זה אינו בריא לגב תחתון, האםזה נכון? האם שחייה גם שורף שומנים? מעצב? אודה להתיחסותך.

25/06/2002 | 07:37 | מאת: ירון פישר

למה אני צריך להסביר קישקוש של מישהו אחר? אלה שאמרו לך צריכים להסביר איך בדיוק נגרם הנזק לגב. אני מוכן להתייחס להסבר "שלהם". רמז: למעט מקרים קיצוניים של פציעות גב, כל האוכלוסיה תפיק תועלת מהפעלת עומס על שרירי הגב התחתון. זה טיפול מאוד מאוד (מאוד) מקובל במצבים של כאבי גב. שחיה עשויה לשרוף שומנים ולהוסיף טונוס לשרירים = חיטוב, אם שוחים מהר ולאורך זמן.

25/06/2002 | 08:16 | מאת: אילנית

תודה, תודה, תודה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה