ירון פישר היקר !

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/06/2002 | 23:39 | מאת: שני

אני מאוד אודה לך אם תוכל לענות על שאלתי מעמוד 144 ומעמוד זה, לגבי חיזוק שרירי הרגלים, בעיקר הירכיים, והישבן. רשמת לי כל מיני מילים שאני משערת שפרושם תרגילים מסוימים, אך את פרושן אנני יודעת וחיפשתי גם בפורם ולא מצאתי. כך שאודה לך אם תוכל להסביר לי את פירוש המילים מפני שזו הדרך היחידה להרגעת כאבי הברכיים שלי- חיזוק השרירים. נושא השאלה ששאלתי בשאלה הקודמת הוא "חיזוק שרירי הרגליים והישבן בצורה דחופה !" אודה על צומת לב.

25/06/2002 | 07:30 | מאת: ירון פישר

אין סיכוי שאפרט כל פעם מחדש על פני דף שלם איך מבצעין סקוואט (כאילו דאא???) תגלשי אחר כבוד ל - נניח exrex.net כנסי לאיזור התרגילים עבור הרגלים, ותלמדי להנאתך. אם יש שאלות ספציפיות- תמיד את יכולה לפנות אלי.

26/06/2002 | 00:44 | מאת: שני

ראשית לא הבנתי לאן הפנת אותי לגבי התרגילים. ב. אתה יכול לחסוך לך כל פעם פירוט באורך עמוד שלם לגבי תרגילים אם תפנה את האנשים ששואלים לגבי התרגילים לעמוד בפורום שבו הסברת, או שאתה יכול להעתיק ולשמור את ההסברים של התרגילים ואז שאנשים שואלים, אתה לא תצטרך לרשום כל פעם מחדש, אלא רק ללחוץ copy על ההסבר ולאחר מכן בדף התשובה על paste. (בעזרת הכפתור הימיני של העכבר). מקווה שעזרתי, זה ממש פשוט, עידן המחשבים..................... לא צריך להיות גאון בשביל לדעת, לדוגמא אני: ממש לא מתמצאת "איי איי איי" במחשבים. תודה.......... :-)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה