פיתוח ותזונה ...

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/03/2001 | 21:47 | מאת: רוני

שלום - אני בן 18 בקירוב אני עובד כבר שנה בחדר כושר משקלי הוא 56-57 בערך וגובהי הוא 170-171 משהו כזה (עניים ירוקות ... :)) בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת - אני די מרוצה בסה"כ מהגוף שלי הוא מחוטב ושרירי אבל - הבעיה היא שאני מעוניין שיראו את הריבועים בבטן ואני עובד על בטן ויש ריבועים אבל איך יכול שיראו אותם יותר טוב וחוץ מזה אני רוצה לפתח את החזה עוד ואני לא מצליח - החזה שלי נשאר אותו דבר בערך כבר חצי שנה ואני לא רוצה להתחיל לאכול בטירוף כי אז אני ישמין (וזה בכלל יסתר תריבועים) - השאלה היא איך אני משלב תזונה שאני רוצה מצד אחד לרזות איכשהו שיראו רבועים בבטן ולהשמין מצד שני כדי שיהיה איך להגיד חזה ....

17/03/2001 | 10:33 | מאת: אדי מלמד

רוני, א. בעבודת חזה , יש עלייך להעמיס על השרירים ולשנות תרגילים ועומסים כל הזמן. ב. בטן , להשכלה כללית , אם רואים "קוביות" בגופך מן הסתם מפאת אחוזי שומן נמוכים ואתה מעוניין שהןם ייראו יותר גדולים ומחוטבים יש עלייך : 1. לבצע פעילות בטן מקסימום 3 פעמים בשבוע- אין להעמיס יותר מדי על הבטן (נשמע מוזר- נכון?), לא צריך יותר מ - 4 סטים בכל אימון בטן, יש להפחית מעט מלחים ועמילן(קמח) או להוסיף מעט עבודה אירובית עיניים ירוקות במקרה זה לא יעזרו לך. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה