תוספי מזון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/05/2002 | 12:49 | מאת: ניקי

אני אדם מאוד ספורטיבי - רצה מדי יום כשעה, בנוסף עושה קצת מכשירים - עד עכשיו לא היתה לי כל בעיה (אני בפעילות גופנית אינטנסיבית מזה שנתיים בערך. לאחרונה אני מרגישה חלשה - איני נוטלת תוספים, אני גם צמחונית אני לא רוצה להפסיק את הפעילות אבל אני מרגישה שהעצמות שלי חלשות איזה תוספים מומלץ לקחת?

22/05/2002 | 15:01 | מאת: ירון פישר

קודם כל מומלץ לברר מה הסיבה לחולשה, ואח"כ להחליט על טיפול. אני לא יודע איך מרגישים חולשה בעצמות, אבל חולשה בשרירים זה ענין מאוד מוחשי. היות ואת צמחונית ומתאמנת באינטנסיביות ייתכן וחסר לך בי12, אבל יכולות להיות עוד סיבות הקשורות לאורח חיים (ארוחה אחרונה לפני האימון, מספר הארוחות ביום, סתם וירוס, ועוד ועוד). האופן הטוב ביותר לברר את הסיבה הוא להיבדק אצל רופא (פנימי) שקרוב לוודאי ישלח אותך לבדיקות דם. בינתיים תורידי קצת את אינטנסיביות האימון.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה