ספינינג

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/05/2002 | 09:33 | מאת: סנונית

שלום רב, בשיעורי הספינינג אני מזיעה ה מ ו ן, אני מסתכלת סביבי ואף אחת לא מזיעה כמוני. בד"כ אני מזיעה ממאמץ גבוה, הדופק בשיעור בסדר גמור , ואני משתדלת להיות בקשב עם גופי ולא להעמיס יותר מידי. האם ההזעה המוגברת הזאת (נוטפת מים) מעידה חלילה על משהו או פשוט זה אינדיבידואלי ויש המזיעים יותר ויש פחות? שאלה שניה - אני מנסה בתקופה זו להכנס להריון - האם שיעורי ספינינג עלולים לפגוע בניסיונותי? חן חן מראש, סנונית

22/05/2002 | 14:54 | מאת: ירון פישר

את מזיעה יותר כי את עובדת בדופק עתודה גבוה לעומת הסביבה, אבל גם ממאפיינים אישיים. לגבי ההריון - היות ואת מתאמנת באופן סדיר מזה זמן אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה, אבל כדאי שתתייעצי עם רופא המכיר אותך.

22/05/2002 | 16:20 | מאת: אייייי

ירון סתם שיהיה ברור זאת לא אני ה"סנונית" הקבועה....... אני יחליף שם... אוף

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה