שיעורי ספינינג-חשוב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/05/2002 | 01:15 | מאת: מיכל 26

קראתי את ההודעות שהיו בנושא ועדיין לא קיבלתי מענה לשאלות ואשמח אם תענו:אני בת 26 1.7 ושוקלת 59 ק"ג 1.אני כבר מעל ל3 חוד' מתאמנת בשיעורי ספינינג ולא ממש מצליחה להוריד קצת משקל ולהעלות סבולת ריאה.הדופק הממוצע במהלך השיעור עומד על 180 שלדעתי זה הרבה-מה דעתכם ואיך אצליח במטרות? 2.האם זה מזיק לטווח ארוך מבחינת עומס על הלב?ועל הגב? 3.האם כדאי לשלב משקולות קרסול?

21/05/2002 | 07:45 | מאת: אביטל

כדי להוריד במשקל צריך גם תזונה מתאימה לא ברור מה הגובה שלך מטר שבעים ? - אם כן, אז למה את חושבת שאת צריכה להוריד משהו ? כשהגוף לא מוריד במשקל זה סימן...

21/05/2002 | 07:55 | מאת: ירון פישר

1. אם את לא מרגישה שחל שיפור אז או שספינינג לא מתאים, או שהמדריך לא מתאים. אחרי 3 חודשים חייב לבוא שיפור מוחשי בכושר אלא אם את ספורטאי עילית. 2. לא מזיק, בהנחה שהאימון בדופק הזה לא ארוך מדי. 3.לא בטוח , אבל הכי טוב לנסות.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה