בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/05/2002 | 20:26 | מאת: ת

שאלתי היא, 1.האם זה נכון שכדי שיווצרו ריבועים בבטן יש לבצע כפיפות בטן ארוכות ואיטיות? 2.כמה זמן לוקח עד שנוצרים "ריבועים" בבטן כאשר מדובר בכ- 100 כפיפות שלוש פעמים בשבוע (על מיטת אלכסון)? 3.מדוע תמיד המדריכים בחדר כושר ממליצים על כפיפות בטן קצרות וקטנות? 4. האם לנשים לוקח הרבה זמן לעבוד על שרירי הבטן יותר מלגברים?

21/05/2002 | 07:48 | מאת: ירון פישר

1.לא נכון 2. ריבועים בבטן קשורים רק בעקיפין לכפיפות בטן, ובמישרין לאחוז השומן בגוף, כך שזה יקח נצח אם לא יירד אחוז השומן. 3.מדריכים הממליצים זאת אינם ראויים להקרא מדריכי כושר. אין , אני חוזר - אין סיבה לבצע תרגיל בטווח תנועה חלקי, אלא אם יש איזה מגבלה בתנועה ח"וח. זה לא בריא ולא יעיל למטרות חיזוק והרזיה. 4.לנשים יש באופן טבעי ורצוי אחוז שומן גבוה יותר, ולכן הן נאלצות להוריד יותר אחוזי שומן כדי לראות ריבועים.

21/05/2002 | 22:44 | מאת: ת

תודה רבה על התשובה מהי הפעילות הגופנית הטובה ביותר להוריד אחוזי שומן בגוף?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה