חיזוק הידיים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/05/2002 | 10:57 | מאת: חיים

איך אפשר לפתח כוח רציני בידיים ? תודה .

15/05/2002 | 16:31 | מאת: ירון פישר

מרימים משקולות. חפש ומצא בפורום כל מה שאתה צריך בשביל זה.

15/05/2002 | 21:24 | מאת: אלירז

שלום לך הייתי ממליץ לך על מנת לחזק את הידיים קודם כל לכול יותר דברים בריאים ואם אתה די רזה וממעיט באוכל אז הגדל את המינון והחל בפעילות גופנית במקביל

16/05/2002 | 07:42 | מאת: Eyal

If you work in the GYM look for 2 machines: Biceps one day and triceps the next day. 2 days of each one and in 3 months you will be Arnold Shwartsenger

16/05/2002 | 11:21 | מאת: ולרי

כל פעילות דורשת אישור רפואי. להלן תוכנית למתחיל. משקל יהיה כזה שתוכל לעשות מקסימום 12 פעמים ולא יותר. 1. חימום. 2. כפיפת מרפק בישיבה עם משקוליות יד כפות ידיים פנויות מעלה (מצב פרונציה). 3. מתח ידיים בפרונציה. 4. שכיבות סמיכה מרפק צמוד לגוף (ניתן לשים משקל על הגב או להגביה רגליים). 5. פשיטת מרפק בעמידה מול פולי עליון. 6. מקבילים (ניתן להוסיף משקל בעזרת חגורה). ברגע שתוכל לעשות יותר מ 12 פעם תעלה משקל 3 פעמים בשבוע, במשך חודשיים. לאחר מכך שינוי התוכנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה