להיות בכושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/05/2002 | 21:36 | מאת: הילה

היי ירון אני בת 34 לפני שנה וחצי ילדתי לפני כשלושה חודשיים נרשמתי לחדר כושר ואני נמצאית בו פעמיים בשבוא הולכת 20 דקות ולאחר מכן עושה סיבוב של חצי שעה על המכשירים לא משהו ספציפי, קצת על כל חלק בגוף בחודש האחרון אני גם עושה יוגה פעמיים בשבוע{בשיטת האטה} כל הגוף של כואב ודואב אבל אני לא מתיאשת מה שכן אני שוקלת 58 קילו 168 גובה ורוצה לחזור ל55 בקילו וזה פשוט לא קורה מה חסר הילה

13/05/2002 | 07:02 | מאת: ירון פישר

תאכלי פחות, ויותר מפוזר. כדאי לעשות אימון כח לפני ההליכה, וגם להפוך את אימון הכח למשהו כן ספציפי. על איזה שרירים את עובדת? באיזה עומסים?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה