הפיכת שומן לשרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/03/2001 | 23:13 | מאת: שגית

שלום שוב, כפי שציינתי קודם גובהי 165 ומשקלי 52 ק"ג, הגוף נראה טוב. רציתי לשאול שוב לגבי הצטברות של שומן באזור הבטן. אתה הפנת אותי לפורום תזונה, אבל אם אני אשמור על דיאטה אני מייד ארזה, כי מטבעי אני רזה ונוטה לרזון. האם אפשרי שבאמצעות כפיפות בטן רקמת השומן תהפוך לשרירים או שתעלם? לפעמים רואים בטלויזה על כאלה שהבטן ממש השתטחה להם. תודה

06/03/2001 | 14:09 | מאת: עמוס

ראשית עליך לדעת שאין כזה דבר להפוך שומן לשריר אלו שני דברים שונים לחלוטין. זה כמו להגיד להפוך את המוח ללב או להיפך. מה שכן ניתן לעשות זה " לשרוף " את השומנים ע"י הוצאת אנרגיה כך או אחרת ובמקביל לפתח את שרירי הבטן ע"י פעילות כפע שתיארת כפיפות בטן. עמוס

07/03/2001 | 09:24 | מאת: אדי מלמד

שגית שלום יש עלייך לבצע את הפעולות הבאות 1. להפחית את גילך מנתון 220, לאחר מכן 65% מהתוצאה שהתקבלה זהו קצב דופק מטרת האימון האירובי שעלייך להיות בו. 2. יש עלייך להפחית לחלוטין מוצרים בעלי מלח ומוצרים המכילים עמילן - קמח. 3. יש עלייך לשתות לפחות 2.5 ליטר מים ביום. 4. יש להימנע ממתוקים וכד', בטוחני שאת כל השאר הינך מכירה. תעמדי איתי בקשר ותדווחי על התקדמות בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה