שאלה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/05/2002 | 20:15 | מאת: יפה

יש לי שאלות בנושא: הליכה שמטרתה כושר חיטוב הגוף והרזיה - : 1. כמה קילומטר צריך ללכת כל יום? 2. או - כמה זמן ללכת כל יום כדי שההליכה תשרוף קלוריות ותהיה אפקטיבית. 3. כמה פעמים בשבוע כדאי ללכת ברגל? בקיצור ירון - האם תוכל לתת לי מספר הצעות יעילות לגבי הליכה ברגל?

06/05/2002 | 07:06 | מאת: ירון פישר

1. ללכת הכי מהר שאפשר 2. כל כמה דקות הליכה לעבור לריצה (מהר ככל שניתן) למשך נניח דקה בהתחלה. 3. לא לאכול פחמימות לפני ההליכה 4. ללכת לפחות 20 דקות 5.אפשר כל יום , עם יום מנוחה אחד בשבוע 6. הליכה בחוץ יותר יעלה מהליכון 7. אימון כח לפני ההליכה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה