שרירי דו-ראשי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/05/2002 | 16:09 | מאת: גדי

היי, אני בן 32 מתאמן בחדר כושר כבר שנה וחצי. אני עובד על הדו ראשי פעם בשבוע ( פריצ'ר , דמבלים וכדומה ) והבעיה שלי היא שיש לי שריר חזק וגדול אבל ממש לא מעוצב. השריר נראה כמו איזה גוש גדול ללא שום חיטוב וללא ה "גולה". השאלה שלי האם יש דרך לחטב אותו או שזה פשוט מבנה תורשתי ? יש לציין שאני לא שמן בכלל ( יש לי אולי 3 קילו מיותרים) תודה

05/05/2002 | 18:01 | מאת: ירון פישר

תורשה הינה מרכיב קריטי בצורתם של השרירים, אבל גולה צריכה להיות.... מה שמביא אותי לחשוב , שבכל זאת אתה צריך לרדת באחוזי השומן שלך. שים לב שהגולה יוצאת יותר כשכף היד פונה למעלה, מאשר כף יד הפונה לחזה.

22/04/2003 | 00:40 | מאת: עמיר

תראה, זה בכלל לא קשור בתורשה, אם אתה שנה וחצי במכון ולא "הולך" לך עם עיצוב ופיתוח היד זה בגלל שאולי אתה לא עובד נכון ומספיק על הידיים. או שאתה לא משקיע מספיק אינטנסיבי באימון ידיים ופיתוחן. העצה שלי אלייך היא שתיקח יותר ברצינות את עניין פיתוח ועיצוב הידיים ותשקיע על זה יותר. תיזכור: לעבוד קשה זה לא תמיד מביא תוצאות טובות, אבל אם תעבוד איכותי ואינטנסיבי (בריכוז) אז אתה תראה תוצאות טובות.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה