מספר קלוריות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/05/2002 | 12:46 | מאת: סנונית

הי הכל טוף? שאלה לי... בשיעור ספינינג ממוצע אני שורפת בין 400 ל 450 קלוריות....אחת המאמנים/ מדריכים אמר לי שאני יכולה להגיע בקלילות ל-500 כמה שאני לא מנסה (מעלה עומס דופק )לא עוברת את ה-450 האם יש לך איזה פתרון...

05/05/2002 | 14:40 | מאת: ירון פישר

אז הוא אמר..... מענין על סמך מה הוא אמר, ועוד ב"קלילות", ועובדה שאת לא יכולה. בשלב שאת נמצאת בו, אחרי כמה חודשין טובים של אימון אינטנסיבי, יש לך הערכה לא רעה של היכולות שלך. לכן, כל מה שאני יכול להציע זה לשנות את מבנה האימון, לתת מודול כח של 25 - 30 דקות קודם, ואז לדווש. את עדיין תשרפי "רק" 450 קלוריות , אבל הן יופקו מהחומר הנכון...... נ.ב - איזה נתונים את צריכה להזין למחשב הקלוריות?

05/05/2002 | 17:26 | מאת: סנונית

זה משגע אותי.... המדריכים זורקים הערות.... המתימרות להיות מקצועיות.....סתם כי בא להם.... הנתונים למחשב הקלוריות גובה גיל משקל מין מה כוונתך מודול של כוח? אימון בנפרד קודם....

10/05/2002 | 00:40 | מאת: eבלונדי

אני בן 22 שוקל 70 ק"ג וגבוהי 1.85 ס"מ אני מתאמן 4 פעמים בשבוע במכון כושר ברצוני להעלות ב10 ק"ג בגופי. איזה תפריט מאים לבקשותיי? האם כדאי לקחת תוספים או ויטמינים ואם כן אלו?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה