תרגילים לכושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/05/2002 | 00:39 | מאת: דלילה

לרופא שלום רב! אני עושה תרגילי כושר וגמישות כל בוקר מעונינת להוסיף תרגילים בסרט גומי תפנו אותי למקום שאפשר למצוא תרגילים בנושא הנ"ל תודה דלילה מעונינת בתרגילים עם סרט גומי. לשמירה על הכושר.

03/05/2002 | 12:53 | מאת: ירון פישר

רופא? את צריכה רופא? עם גומיה אפשר לעשות הכל: סקוואט , לחיצת כתפים ,לחיצת חזה, יישור רגלים, כיפוף ברכים - הכל. אני לא מכיר אתר כזה, אבל הכי פשוט לחקות תרגילי כח. למשל לחיצת חזה: בשכיבה כאשר השכמות לוחצות לקרקע דופן אחת של הגומיה, לחצי במרווח רחב דין הידיים. באותה תנוחה עם מרווח צר את מחזקת גם את השריר התלת ראשי זרועי.

03/05/2002 | 17:57 | מאת: מיקי

דר' ירון מה עושה מישהו שלא מכיר את כל המינוחים המקצועיים (שמות של תרגילים שרירים למיניהם) ונורא רוצא להבין את ההסבר המלומד שלך ? יש איזה מאמר עם תמונות כדי להבין ? או שחייבים ללכת לחדר כושר. תודה מיקי

05/05/2002 | 10:23 | מאת: ramifort

שלןם ירון יש לי מסלול רוצה אני רצ 35 דקות 3 ימים בשבוע גיל 60 מה דעתך

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה