שאלה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/05/2002 | 14:43 | מאת: הילה

אני בת 20 1.60מטר ושוקלת 50 קילו. אני רוצה להפחית 5 ק"ג ממשקלי. אני עושה הליכה בהליכון 5 פעמים בשבוע במשך 40 דקות (מינימום). אני לא עושה דיאטה אלא אוכלת רגיל( עם לחם קל)ומשתדלת לא לאכול שטויות.הבעייה היא שלוקח לי זמן רב לרדת במשקל או שאני לא יורדת בכלל. אילו תרגילים היית מציע לי לעשות על-מנת לשרוף שומן(הדבר שהכי מפריע לי זה הצלוליטיס שיש בגוף הקלוריות פחות מטרידות אותי)אני רוצה להתמקד בעיצוב הגוף(בעיקר האגן והירכיים). מקווה שתוכל לעזור לי תודה.

03/05/2002 | 12:40 | מאת: ירון פישר

תרגילים כח מורכבים לרגלים, ויש כאן הצעות למכביר בכל דף כמעט.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה