מהם ההבדלים בין פציעות ספורט לציעות רגילות?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/05/2002 | 18:08 | מאת: נועם

שלום, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין פציעות ספורט לפציעות רגילות. (בפירוט האפשרי כמובן), תודה, נועם.

02/05/2002 | 08:39 | מאת: ירון פישר

אין באפשרותי לפרט יתר על המידה היות והשאלה היא כללית (באופן כוללני ביותר). למה בדיוק הכוונה? נניח, שבר בעצם השוק כתוצאה מתאונת אופנוע, לעומת שבר בעצם השוק במהלך משחק כדורגל? טוב בעצם גם רכיבה על אופנוע עשויה להיות במסגרת ספורטיבית. בעיקרון לעצמות \ שרירים \ מפרקים לא איכפת איך נגרם הנזק המכני. זה חשוב רק לביטוח הלאומי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה