אופני כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/05/2002 | 08:55 | מאת: אוסי

שלום רב. רכשתי אופני כושר נפלאים - הם בחצי שכיבה ומאוד נח לי לרכב עליהם. הרכיבה שלי עליהם נעשית לא רק בשביל ההרזיה אלא גם בשביל הכושר. אני נטולת כושר לגמריי - מתנשפת אחרי עליה של עשר מדרגות. אבל כמובן שאני רוצה גם לרזות - עשרה קילו. אז... התחלתי בדיאטה וכן עם האופניי כושר . והשאלה היא - כיוון שאני ללא כושר בכלל ומסוגלת לעשות מקסימום עשרים דקות רצופות על האופניים האם אני יכולה לעשות זאת פעמיים ? נגיד עשרים דקות אחרי הצהריים ועוד עשרים דקות בערב ? האם זה אפקטיבי מבחינת הרזיה וכניסה לכושר ? לכמה אני צריכה להגיע ביום - ברציפות - כדי שהפעולה תהיה אפקטיבית גם בבחינת הרזיה וגם בבחינת כניסה לכושר ? מצטערת על הבלבול בשאלות תודה מראש, אוסי.

01/05/2002 | 09:30 | מאת: ירון פישר

כל מה שאת עושה זה יותר טוב מכלום ויעזור לך לשפר את הכושר. אני בעיקרון הייתי עושה אימון כח ואימון אירובי במקום שני אימונים אירוביים ביום. אחרי 4 - 6 שבועות של התמדה נתחיל לדבר על "אפקטיביות". חשוב מאוד בתבדקי קודם כל את המחויבות שלך לענין, ותשלימי לפחות 3 אימונים שבועיים.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה