חוסר כושר גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/03/2001 | 08:56 | מאת: דובי צ

אני מודה ומתוודה שהזנחתי את הנושא במשך שנים ארוכות אני בן 38 עובד כמנהל בחברה- מן הסתם ימים ארוכים בישיבות ללא תנועה גופנית מאיזה נקודה ניתן להתחיל - אציין שאני לא חובב ספורט נלהב ואני לא מחפש להפוך למר עולם תודה

03/03/2001 | 10:06 | מאת: אדי מלמד

דובי שלום, ראשית המלצתי היא למצוא מאמן אישי אשר ידריך אותך שלב אחר שלב וידריך אותך בהתאם לרמתך. שנית הינך חייב מסגרת כלשהי, מפני שכל ספורט כיום לא ידבר אלייך ותתייאש בקלות, ישנו מצב של כחודש ימים לערך שהכל קשה, אולם אלו חבלי לידה, תעבור אותם והכל יילך בקלות יותר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה