הפיכת שומן לשרירים?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/02/2001 | 23:58 | מאת: שגית

שלום רב, אני בת 35 גובהי 165 ושוקלת 52 ק"ג. ז"א שאני די רזה יחסית. באזור הבטן יש לי הצטברות שומן הכוונה היא שכשאני "עושה שרירים" בבטן הם די קשים אבל מרופדים בשכבת שומן. האם כפיפות בטן יכולות לעזור להפוך את השומן לשרירים? או שהשומן תמיד ישאר שם. בתודה שגית

03/03/2001 | 11:20 | מאת: אדי מלמד

שגית , עפ"י מכתבך "בעייתך" נעוצה בתזונ ולא באימונים, כי בסופו של דבר ועניין מדובר באחוזי שומן, על כן עצתי הראשונית לי אלייך היא לפנות לפורום תזונה, באם לא תקבלי תשובה מספקת, אשתדל לעזור לך. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה