race-day

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/04/2002 | 14:57 | מאת: סנונית

ירון ביום שבת הקרוב יתקיים אצלינו ב"מועדון" race-day (שעתיים ספינינג) כיצד לדעתך יש לבנות את העומס מבחינת דופק ...

22/04/2002 | 15:04 | מאת: סנונית

.

22/04/2002 | 17:09 | מאת: אבירם

קודם כל תודה על ההתיחסות האישית! ולענין יום תחרות צריך להיות פחות או יותר זהה לתחרות אופניים עם שינויים קלים שכן רוב המתאמנים במועדון הם לא בדיוק רוכבי עילית ולכן האימון צריך להראות כך: 20 דקות של עבודה קלה מאוד מעין חימום מתגבר (אחרי 7 דקות של חימום נטו אפשר לשלב מעט ג'מפס ורכיבה בעמידה) לאחר מכן אפשר לבצע 40-50 דקות של אימון מהיר(כמו שיעור ספינינג בודד רק בלי עליות) כלומר קטעי סל"ד (סיבובי רגלים לדקה) מודרך הגברות קצב כנגד עומס קבוע או להפך הגברות עומס כנגד סל"ד קבוע ,קטעי רכיבה בעמידה עם התנגדות וג'מפס עם עומס גבוהה (בקיצור כל דבר באזור ה80% מאמץ) לאחר מכן20-25 דקות של קטעי טיפוס לדוגמא 5דקות טיפוס בעמידה 3 דקות רכיבה 5דקות טיפוס בישיבה ושוב 3דקות רכיבה בעמידה ואז 5דקות טיפוס בעמידה אחרי העליות, רכיבה בסל"ד מהיר בישיבה כ5 דקות(התאוששות) חלק מסכם מהווה את קו הסיום של התחרות כ10 של עבודה עצימה רכיבה מהירה בעמידה וכמה אינטרוולים קצרים עם מנוחות ארוכות שכן החברה עובדים הרבה זמן!!!! ואז ספרינט מסיים לשחרור של 10 דקות. זהו בערך תרגישי חופשי לשאול עוד שאלות והכי חשוב להנות!!!

22/04/2002 | 16:09 | מאת: ירון פישר

צ"ל (צריך לחשוב)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה