משקולות יד(פעם אחרונה)

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/04/2002 | 15:21 | מאת: izi

הבנתי שהעקרון :משיכה ומיד דחיקה ומנוחה איזה תרגילים נוספים יש לגוון.?(כל זה מתבצע לאחר אימון אירובי של כשעה)תודה

22/04/2002 | 06:38 | מאת: ירון פישר

אין סיבה שתתחייב על השאלה האחרונה שלך. (אם לא נעים לך אז תאמץ פסאודונום ותשאל בשמו). ובכן, אימון כח עדיף לבצע לפני אימון אירובי. משקולות יד הן מעולות לביצוע תרגילי כתפיים תתחיל בתרגיל מורכב לכתפים ואח"כ נוסיף כיד הדמיון הטובה : עמוד זקוף בפיסוק צר, אחוז את המשקולות כאשר כפות הידים פונות אחת לשניה , והזרועות תלויות מול המפשעה (זהירות, זהירות!) - זאת עמידת המוצא (תקפיד על זרועות "תלויות" כדי למתוח את שרירי הכתף) הרם את המשקולות בקשת רחבה לצידי הגוף עד שייפגשו מעל לראש והורד לעמידת מוצא. שים לב שהזוית במרפק נשארת קבועה = 180 מע' עומס - כרגיל 20 חזרות. הפורום יעריך מאוד תגובות לתרגיל.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה