כיצד לשפר את הניתור...........

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/12/2016 | 06:59 | מאת: רוני

שלום, אני משחקת כדורסל וברצוני לשפר את יכולת הניתור. שמעתי על אימון פליומטרי . מה זה ואיך מתאמנים ? תודה רוני

רוני שלום, חשוב להבין כי שיפור יכולות צריך להיעשות בצורה נכונה ובהתאם לתכנית אימון מסודרת. בכדי לשפר יכולת ניתור ( ובכלל) צריך לבנות תכנית חיזוק וכוח, החשובים ליצירת בסיס, מניעת פציעות ושיפור היכולות. לשאלתך - בלינק המצורף תחת כותרת מאמרים תמצאי מאמר על אימון פליומטרי, קראי אותו, במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה