חיזוק שרירי בטן בעזרת מכשיר ייעודי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/09/2016 | 18:41 | מאת: רוני

שלום חברים, האם יש הבדל בשריפת הקלוריות בין ביצוע כפיפות בטן בשיטה המסורתית (משכיבה לישיבה) לבין ביצוע הכפיפות באחד המכשירים המיועדים לכך? אני מדבר על אותם מכשירים שבהם מתחילים מישיבה ודוחפים את הגב לאחור תוך התגברות על התנגדרות ברמה מסויימת של המכשיר. האם אותם השרירים עובדים בשתי הפעולות? האם עבודת השרירים מבוצעת למשך אותו זמן? לדוגמא קישור למכשיר https://www.youtube.com/watch?v=xpxIL7Aw0sk

שלום. שריפת הקלוריות אינה משמעותית. בגדול גם כפיפות מסורתיות וגם מכשירים יעודיים פחות מומלצים לחיזוק הבטן. כיום הגישה היא לתרגל את הבטן בתרגילים תפקודיים כגון פלנקים, רוטציות בעצידה וכדומה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה