ירידה בשומן והעלאת הטונוס השרירי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/07/2016 | 11:59 | מאת: סיוון

אני בת 43 הרבה שנים משתדלת לשמור על הרכב הגוף מבנה הגוף שלי רזה . בשנים האחרונים פחות התאמנתי הבטן מעט התעגלה לטעמי וגם לישבן ולמתניים נוספו קצת שומן , אני אמנם שוקלת 60 קילו גובה 1.75 אבל רוצה לשנות את הרכב הגוף. התזונה שלי מאוזנת כוללת פירות ירקות קטניות פחמימות בשר ביצים והכל במידה לא נוגעת באוכל מעובד שומני כגון עוגות עוגיות חטיפים גלידות שוקולדים וכו. כיצד אני יכולה להשתפר ? אני מתאמנת בחדר כושר אירובי ומשקולות לא מספיק לדעתי 1-2 בשבוע וגם בבית אני עושה הרבה תרגילים מאומצים , כיצד עלי לעבוד בצורה טובה יותר כדי שאוכל שוב להוריד את מסת השומן ולהעלות יותר את הטונוס השרירי בגוף?

סיוון שלום, התשובה מתחלקת ל2: 1. תזונה - זה שתזונתך מאוזנת עדיין לא אומר שאינך נמצאת במאזן קלורי חיובי. ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט לבנות תכנית תזונה התואמת את פעילותך. 2. אימונים - ממליץ שאת 2 אימוני חדר הכושר תמקדי באימוני כוח ואת האימונים בבית באירובי בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה