כניסה לכושר והורדה קלה במשקל וחיזוק שרירי בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/06/2016 | 19:14 | מאת: אביאל

היי רציתי לדעת אם המכשירי כושר שמפורסמים בערוץ הקניות לדוגמא באמת טובים כמו שהם אומרים אני מדבר על five minutes shaper האם זה באמת מומלץ להתאמן איתו ולהיכנס לכושר או שזה סתם חרטה יש לציין שאני בן 25 ובעל כרס קטנה ומעצבנת.

אביאל שלום, למכשירים המוצגים אין שום קשר להורדת כרס / שומן . בכדי להוריד הכרס / שומן עליך ליצור גרעון קלורי כלומר תכנית תזונה. רצוי לשלב זאת אם פעילות אירובית ותרגילי כוח. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה