מהירות הליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/06/2016 | 18:15 | מאת: לי

אני עושה הליכה מהירה בדרך כלל אבל היום היה לי קשה לנשום ונאלצתי להוריד מהירות אקו לב תקין יכול להיות שזה התקף חרדה זה פשוט קושי לקחת נשימה עמוקה וזה מלחיץ מאוד הורדתי מהירות ועדיין היה לי מאוד מאוד קשה זה מבאס אותי יש משהו שאפשר לעשות בשביל שזה יעבור

לי שלום, לא ציינת אם ההליכה נעשתה בחוץ או בחדר כושר ממוזג. תנאי חום ולחות בהחלט יכולים להשפיע כפי שתיארת. אם לא התאמנת בחום אזי יכולות להיות סיבות רבות. אין טעם להילחץ פשוט הורידי מעט את המהירות ועקבי אם התופעה חוזרת. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה