חומצות אמינו

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/04/2002 | 08:58 | מאת: ערן

הייתי מבקש לדעת אחת ולתמיד: חומצות אמינו נוטלים לפני או אחרי אימון משקולות?

16/04/2002 | 10:05 | מאת: ירון פישר

אחרי, אם בכלל. אני נגד, אלא אם יש לך אבחנה ברורה של protein depletion או אתה בודי בילדר מיקצועי ואז בוודאי היית יודע מתי לקחת, וכמה.

17/04/2002 | 21:25 | מאת: אלי

ערן כתב/ה: > > הייתי מבקש לדעת אחת ולתמיד: > חומצות אמינו נוטלים לפני או אחרי אימון משקולות? מה המצב גבר.? טוב אז ככה זה טוב לקחת אחרי אימון מסיבה אחת פשוטה אחרי שאתה מתאמן הגוף זקוק לחלבונים כדי להגדיל את השריר וחומצת האמינו נותנת את זה לשריר וכך השריר מתפתח וגודל ומתחזק . אם משהו לא מובן שלח הודעה חזרה מקווה שעזרתי ביי אלי

18/04/2002 | 09:32 | מאת: ערן

תודה, אלי, עזרת לי. שאלה אחת נוספת: חומצות אמינו יש לקחת על בסיס יומי או רק אחרי אימון?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה