תוכנית אימון לאופני כושר ביתיים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/10/2015 | 20:52 | מאת: שירה

שלום. רכשתי לאחרונה אופני כושר ביתיים (ללא משענת) והייתי רוצה להתחיל להיכנס לכושר. האם יש תוכנית אימון שתוכלו להמליץ לי? איני עושה כיום כושר גופני כלל והייתי רוצה לדעת כיצד להתחיל. מהי התדירות השבועית המומלצת להתחלה ולאחר מכן וכמה זמן נדרש לכל אימון. אני בת 23, 1.76 מטר ושוקלת 70 ק"ג. תודה מראש!

שירה שלום, ברכות על ההחלטה. לשאלתך - כנסי ללינק המצורף תחת כותרת " מכון כושר מקוון" תת קטגוריה "סבולת לב ריאה" יש שם הרבה מידע העונה לשאלותיך. עייני בלינק ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

20/10/2015 | 20:21 | מאת: שירה

היי אורי, היום עשיתי את האימון הראשון לפי ההמלצות בלינק שציינת. אימון של 20 דק'. רציתי לשאול לגבי הדופק - הבנתי מהלינק שלמתחילים מומלץ להגיע לדופק של 60%-65%, אצלי זה יוצא בין 118-125 פעימות לדקה. באימון עצמו שעשיתי זה נע בין 90-100 רוב הזמן - האם אני עושה משהו לא בסדר? מה זה אומר? דבר נוסף שהייתי שמחה לדעת - לגבי לפני ואחרי האימון - האם מומלץ לעשות תרגילים מסוימים לפני האימון? איזה סוג מתיחות צריך לעשות אחריו? ולגבי התזונה - מה מומלץ לאכול לפני ואחרי תודה רבה מראש!

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה