פציעה חוזרת ונישנת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/10/2015 | 18:53 | מאת: איציק

מתאמן באופן סדיר בחדר כושר לפני חמישה חודשים התחלתי לסבול מכאבים במרפק מרפק טניס הרופא הזריק למרפק והכאב חלף כעת אני חש שוב באותם סימפטומים מה עושים?

איציק שלום, ממליץ עוד פעם להתייעץ עם אורטופד וגם עם פיזיוטרפיסט. בנוסף כדאי לבדוק עם מאמן מנוסה כיצד אתה מבצע את התרגילים, במיוחד תרגילים המערבים זרועות /אמות, יכול להיות שיש בעיה בביצוע/ צורת אחיזה.. וכמובן לבדוק את תכנית האימון ולראות שיש איזון נכון ביחס שבין קבוצות השרירים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה