שימוש בDymatize Super Mass Gainer אצל נער

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/05/2015 | 20:54 | מאת: אלה

שלום. בני נער בן 16, החל להתאמן באופן שיגרתי ומסודר בחדר הכושר לפני כחודשיים. בני הינו נער רזה אשר נמצא בתת משקל (אך לא קריטי), ללא נטייה להשמנה. הוא אינו מסוגל לאכול יתר על המידה, והוא מעוניין להתחיל להשתמש בDymatize Super Mass Gainer, על מנת שזו תעזור לו להעלאה במשקל ובמסת שריר. האם מומלץ להשתמש באבקה הזו לנער בסטיאוציה הנוכחית?

אלה שלום, לא ניתן לענות על שאלתך מבלי להכיר את בנך. האם הוא אובחן בתת משקל? או שזה "אבחון" שלכם? בכל מקרה ממליץ שיתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה