אחוז שומן גבוה אצל רזה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/08/2014 | 23:05 | מאת: חגית

היי, המשקל שלי הוא 48 ק"ג, גיל 24 וגובה 162 . מדדתי את אחוז השומן בגוף במכון הכושר ויצא 44% (המאמן אמר שהמכשיר לא הכי מדויק אבל זה עדיין גבוה) מה יכולה להיות הסיבה לכך? ועל מה עלי לעבוד ? מבנה גופי רזה והBMI שלי אף נמוך טיפה מהנורמה. המטרה שלי הינה לחזק שרירים,להיות בכושר, אני גם קצת מקשרת את זה לתכנון להיכנס להריון בשנתיים הקרובות, להיות מוכנה מבחינה פיזית. יש לציין כי לא עסקתי בפעילות גופנית מאז התיכון ,לפני כ6 שנים. אשמח לדעתכם, תודה

חגית שלום, ראשית אכן יש לשער שמכשיר המדידה לא מדויק. ממליץ שימדדו עם קליפר שהוא יותר אמין. לפיכך כלל לא בטוח שאת ב % שומן גבוה. כך או כך בהחלט מומלץ לשלב אימונים המדגישים שיפור הכוח ושיפור סבולת לב ריאה. בכל חדר כושר יוכלו לבנות לך תכנית אימון כזו. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה