להתחיל לעשות כושר גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/08/2014 | 21:17 | מאת: משה

שלום אני בן 35 , בחור בריא לא מבצע כלל פעילות גופנית, לאחרונה אני מרגיש שאני חייב לעשות קצת פעילות גופנית. איך ובמה מומלץ להתחיל? חשוב לציין כי שעות העבודה שלי מרובות ואין לי כ"כ זמן פנוי. חשבתי להתחיל עם אופניים? מה עדיף אופני כושר או אופניים רגילות?

משה שלום, לא מאד משנה, מבין שניהם לך על הפעילות שנוחה לך יותר מבחנת לוחות הזמנים. מה שחשוב זה איך להכניס את הכושר לחייך בצורה קבועה ולכן הדגש צריך להיות על לוח זמנים ריאלי ועל פעילות גופנית שאתה אוהב ויכול להתמיד אתה לאורך זמן. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה