שאלה לגבי סקווט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/04/2002 | 11:52 | מאת: רוית

שלום ירון בעבר המלצת בפורום לאחת השואלות לבצע תרגיל סקווט על מנת לעצב את אזור הירכיים. שאלותי הן: האם כשיורדים למצב "ישיבה" האם להשאר באותו מצב מספר שניות (ואם כן כמה) או מייד לעלות? כמה פעמים לבצע בסט? כמה סטים? ברצוני להצר הקף ירכיים, האם זהו התרגיל הכי נכון למטרה זו? תודה רבה רבה ומזל טוב על המינוי הרשמי.

10/04/2002 | 17:11 | מאת: ירון פישר

סקוואט כפי שאמרתי הוא התרגיל החשוב ביותר בכל סוגי הספורט, ובכל רמות הביצוע שלו. אולם הוא תורם לעיצוב הירכיים ובכלל רק אם מוסיפים לו גם דיאטה מתונה ואימונים אירוביים. (הייתי רוצה לדעת למה את קוראת "דיאטה") לגבי הביצוע - לא להשאר בכריעה אלא לפמפם כמו משאבה 10 - 20 חזרות בסט, כאשר חזרה אחרונה במאמץ מירבי. אפשר ואף רצוי לשנות את רוחב הפיסוק בין סטים \ אימונים. לפחות 4 סטים באימון , לפחות 12 סטים בשבוע.

11/04/2002 | 08:39 | מאת: רוית

הדיאטה שלי מורכבת בעיקר מירקות פחמימות והמון מים אני הולכת כמעט כל יום בערך 30-50 דקות ומעונינת לשלב גם את התרגיל המוזכר. האם יש לך המלצה לדיאטה מתונה שתעזור לי בהשגת המטרה? והאם כדאי לבצע את התרגיל לפני או אחרי ההליכה? המון המון תודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה