חיטוב שרירי הידיים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/04/2002 | 11:49 | מאת: סנונית

ירון ננצל את ההפוגה בין הנסיעות לשאלה ששאלתי לפני זמן ולא נענתה אז ככה..... איך אני יכולה תוך זמן קצר (חודשיים) ובאמצעים ביתיים(משקוליות) לחטב את שרירי הידיים (לא אכפת לי שיהיו חלשות ) כלומר לא שריר נפוח כמו שהguys אוהבים אלא פשוט יד חטובה . מקוה שהובנתי

06/04/2002 | 11:53 | מאת: ירון פישר

ירידה באחוז השומן תעשה את העבודה הכי טוב. תרגילים: השעני כנגד קיר, כאשר רק השכמות משיקות לקיר, וכפות הרגלים מרוחקות מהקיר 30 - 40 סמ (האגן מרוחק מהקיר כמחצית המרחק הזה). ישרי את הידיים לצידי הגוף - במצב זה המרפקים צריכים להיות תלויים מאחורי האגן. כופפי את הידיים מבלי להזיז את החלק העליון של הזרוע לפנים. עומס- 15 - 20 חזרות בסט. זרוע אחורית - פרנץ' פרס (כבר דיברנו על התרגיל הזה בעבר). אני כרגיל בעד סופר סטים : דו ראשי זרועי ומיד אח"כ זרוע אחורית, לפחות 4 כאלה. מנוחות קצרות בין סופר סטים. חלק קדמי של הזרוע : חברי חבל באורך 1 מטר (נטו) למוט קצר בקצה אחד, ולמשקולת של 1 ק"ג בקצה השני, תגללי את החבל סביב המוט - בעמידה על ידי סיבוב המוט ושחררי בחזרה בצורה מבוקרת.

07/04/2002 | 11:15 | מאת: סנונית

ירון ברכות למינוי הרישמי.... ראתי באחד ממכרזי סוף השבוע משקל ביתי המודד את המשקל ואחוזי השומן עד כמה הדבר הזה מדויק והאם שווה את ההשקעה...

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה