אני מנויה לשירות מד צעדים ונאמר לי שאני צריכה ביום

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/12/2012 | 11:10 | מאת: איה

ללכת 3900 צעדים. האם הצעדים ישפרו את הכושר שלי במידה והכושר שלי שואף ל-0. אני לא צועדת כל יום רק מאד פעילה במקום העבודה, לכן אני מגיעה די בקלות למס' הצעדים המומלץ לי. ובקשר לתזונה, אשמח לשמוע איך אפשר לחלק את התזונה במשך היום שתהיה אפקטיבית. אני עובדת בערבים ומגיעה הביתה רק ב-9:30 לפעמים אני לא מספיקה לאכול בעבודה ואז רק ב- 9:30 בערב אני מתיישבת לאכול.

איה שלום, ההמלצה היא ללכת כ 10000 צעדים ביום. לשאלתך יש לעשות אבחנה בין פעילות גופנית שנועדה לשפר כושר גופני לבין סך הפעילות שאנו עושים בתפקוד היומי שלנו. וודאי שככל שתנועי יותר בעבודתך/פעילותך היומית כך טוב יותר אך בכדי להעלות כושר גופני יש צורך ליצור תכנית אימון מסודרת על בסיס של 3 פעמים בשבוע משך אימון בין 30 ל 60 דקות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה