ארובי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/02/2001 | 12:43 | מאת: נטלי

היי אני בת 18 1.60 משקל:44 רציתי לדעת כאשר אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע ארובי שעה בכל יום ,תוך כמה זמן אני יתחיל לראות תוצאות ולרדת במשקל? אני מעוניינת להוריד 3 קילו ממשקלי והעים אני צריכה לאכול מאחלים מסויימים כדי לעודד את הירידה? תודה נטלי

13/02/2001 | 22:21 | מאת: מיה

נטלי שלום. אם אני לא טועה את גם שאלת בפורום תזונה ודיאטה לגבי דיאת הכרוב. לדעתי את צריכה עזרה מקצועית ולא ירידה במשקל ואני בטוחה שיסכימו איתי. הגבול לאנורקסיה מאוד דק ואת מאוד בדרך אליו. הכל רק מדאגה ומידע בנושא.

17/02/2001 | 10:16 | מאת: אדי מלמד

נטלי, קצב עבודתך האירובי הינו טוב, אם תוסיפי מעט עבודת משקולות קלה , דבר זה יעזור , יש לשתות המון מים ביום כמה שאפשר, יש לאכול 3 ארוחות קטנות ביום, להימנע ממוצרים המכילים מלח ועמילן (קמח). בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה