פעילות גופנית לילדים בגיל 8

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/05/2011 | 22:07 | מאת: נורית

שלום לך האם אתה יודע איך אפשר למצוא תפריט תזונה נכון לילדה שלתה במשקל ויש לה נטיה היא ת 8 והאם אפשר למצוא קלטת דיויד פעילות ספורטיבית לילדים בגיל הזה כי אין הפרה של אוכל

נורית שלום, אילנית תתיחס לנושא התזונה. לגבי פעילות גופנית, איני ממליץ עח DVD אלא על מאמן. חשוב למצוא את הפעילות שהילדה אוהבת ולהתמקד בסוג זה של פעילות, בנוסף חשוב ליצור עניין ואהבה לפעילות גופנית. בהצלחה אורי

12/06/2011 | 11:18 | מאת: אילנית סנאנס ב.

נורית שלום, בהמשך לתשובתו אל אורי, ראשית, אין לערב את הילדה בנושא האוכל או בעובדה שיש לה נטיה להשמנה. שנית, לדאוג לארוחות מסודרות שלה, להקטין את כמות השומן בתפריט ובחטיפים שמציעים לה בבית וגם בכאלה שקונים כשמבלים בחוץ, בארוחות תמיד שיהיו ירקות, להוריד שתיה מתוקה אם קיימת. מעבר לזה כדאי לפנות לדיאטנ/ית שיעזרו לך בצורה מפורטת יותר בהנחיית ביתך (זו את שהולכת לייעוץ לא הילדה). בהצלחה אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה