ניוון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/02/2001 | 21:22 | מאת: יסמינה

אני בת 35 וסובלת ממחלת נפש. מזה קרוב לשנתיים אני מבלה בשינה ובאכילה את מרבית הימים וכמובן שזה גרם לי גם להשמנה וגם לניוון רב. אני רוצה לציין שגם לפני שתקופה הזו מעולם לא הייתי אנרגטית במיוחד אבל נהגתי ללכת די הרבה ולעשות תרגילי יוגה כרבע שעה מידי יום. שאלתי היא האם יש לי סיכוי בעזרת תרגול ופעילות לחזור לאותה רמת כושר גופני שהייתה לי לפני שנתיים או שמא גרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך. אודה לך אם תוכל להמליץ לי כיצד לשפר את מצבי הגופני עד כמה שניתן.

09/02/2001 | 18:33 | מאת: אדי מלמד

יסמינה שלום, אין בעייה להגיע לרמות כושר הגופני, ומידות גופניות שהיית בעבר, הכל עניין של רצון, ומשמעת עצמית והכוונה מקצועית. כל פעילות אשר תגרום לך להזיע לאורך זמן (45-30 דקות) תעזור לך בשריפת קלוריות ושומן, קביעת תור לדיאטנית פרטית או דרך קופ"ח עשיית מנוי לחדר כושר ו/או קאנטרי קלאב וקבלת הכוונה מקצועית ממדריכי המועדון. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה