כאבי גב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/02/2001 | 09:21 | מאת: shlomi mor

אני משחק בנבחרת מקום עבודתי בליגה לבאולינג, יש לי כאבים לרוחב הגב התחתון מעל הישבנים, ובעיקר לאחר משחק . בתקופת הפגרה הכאבים כמעט ולא מורגשים מה ניתן לעשות ? תודה שלמה

09/02/2001 | 18:38 | מאת: אדי מלמד

שלמה שלום, ראשית יש לבצע צילום ולבדוק האם אין לחץ על חוליות מסויימות בגב. יש לבצע תרגילים לחיזוק גב תחתון ובעיקר עבודת בטן (בייחוד לאנשים בעלי כרס). יש לבצע באופן תדיר מתיחות לגב תחתון. סאונה וג'קוזי טובים מדי פעם. עיסוי מצויין . בברכת הספורט

13/02/2001 | 07:03 | מאת: shlomo

תודה על התשוה/עצה כך אעשה תודה שלמה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה