שרירי האגן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/02/2001 | 01:21 | מאת: מיטל

שלום רב, מתשובתך לאחת השואלות ציינת כי על מנת להקנות מראה צר יותר לאגן רחב יש להימנע מעבודה על שריר המרחיקים גם במהלך פעילות אירובית. אודה לך מאוד אם תציין מאילו תרגילים יש להימנע (האם גם מריצה ומהליכה במקום תוך כדי הרמת הברכיים כלפי מעלה? האם גם מרכיבה על אופני כושר וכיו"ב?). כמו כן כיצד עובדים על שריר המקרבים והאם עיבוד וחיזוק שריר זה מצר את האגן??? רב תודות, מיטל

09/02/2001 | 18:43 | מאת: אדי מלמד

מיטל שלום, שריר המרחיקים עובד בכל תנועה שאנו מבצעים בהזזת פלג גוף תחתון. בסה"כ יש להימנע 1. לעבוד עם הרבה משקל לדוגמא לחיטוב בעבודה עם משקוליות - כלפי חוץ. 2. לא לבצע במכשירים אירוביים לדוגמא הליכון-זווית שיפועית מעל 3 . כל תנועה הגורמת לרגל להיסגר הינה עבודה על שריר המקרבים. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה