חזרה לתפרוט תקין של 1200 קלוריות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/10/2009 | 20:06 | מאת: עינב

שלום... בתקופה האחרונה עליתיע במשקל (גם בגלל תרופות שנטלתי)וכדי לחזור לעצמי במהרה התחלתי לצרוך כ500 קלוריות ליום (לזמן קצר) אכן רזיתי אולם אני רוצה לחזור לאכילה נכונה ובריאה של 1200 קלוריות ליום השאלה איך אני עושה זאת (שהרי זה צריכת קלוריות של יותר מפי 2 לגוף)וכמובן להמשיך לרדת למה שהייתי קודם.. שהרי אני לא רוצה להמשיך עם הצריכה המעטה של הקלוריות....

עינב שלום, ראשית עליך להבין כי צריכה קלורית של 500 קלוריות אינה מומלצת גם לטווח קצר.אילנית תתיחס לכך. שנית חשוב לשלב תכנית לפעילות גופנית כ 3 פעמים בשבוע גם לשיפור כושר אירובי וגם תרגילים לחיזוק. בהצלחה אורי

עינב שלום, חשוב להבין כי גם תפריט של 1200 קק"ל הוא תפריט דל קלוריות ומשמש כתפריט לירידה במשקל. החשש שלך הוא ברור שהכפלת הכמויות תביא להשמנה, אולם בעיקרון בגלל שחסר אנרגתי גדול גורם להאטת תהליכים בגוף, לרוב התוספת הקלורית לא זו בלבד שלא תביא להשמנה, היא גם יכולה להביא להמשך תהליך הירידה. ההמלצה שלי לך, היא לא להסתמך על פורום זה בלבד, ולבקש עזרת דיאטן/ית כדי לבנות תוכנית תזונה שתתאים למטרותייך, בהצלחה וחג שמח אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה