ספורט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/12/2000 | 14:40 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בת 28 מתאמנת כ- 6 שנים שלוש פעמים בשבוע - בריכה וחדר כושר, אני מצויה בכושר טוב מאוד וכמו כן אני מתכננת הריון. שאלתי היא האם ניתן להמשיך במהלך ההריון באימוני משקולות חופשיות (5 קילו בכל יד) ואימוני משקולות עם מוט וכן מה לגבי כפיפות בטן? תודה מראש

06/12/2000 | 20:47 | מאת: אדי מלמד

ליאת שלום , ראשית אין מניעה ואפילו חיוב מה לעסוק בפעילות ספורטיבית ואפילו עבודה עם מכשירי כושר שונים ומשקוליות חופשיות, יש כמובן לשים דגש על פעילות מבוקרת. עפ"י מחקרים רפואיים שונים ורבים , טוב לאישה לעסוק בפעילות אשר מניעה את מערכות הגוף האורגניות של גופנו, אולם ממליצים בעניין חדרי כושר למיניהם, בחודש 5 ומעלה להריון לעזוב פעילות עצימה של עבודת משקולות ולעבור לעבודה מבוקרת וקלילה יותר. אין מניעה לקיים אימוני לב ריאה שונים. מזל טוב לעתיד לבוא בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה